Saturday, 24 March 2012

uppppsss CIK CT here XD

hahah dah agak lame jugak tak menconteng blog ni. anyway aku pon sekarang dah mcm2 benda berlaku sejak kebelakangan ni. hahaha :) ada yang menarik ada yang wat aku skit hati and ada jugak yang wat aku bahgia,. hahaha :) tet. XD

1.aku paling geram kat sorang popuan ni salu cabar kesabaran ku. hahahaha ni na story ni. rasenya la kan , pnjg kot aku nye story wat kali ni. so sila2 lah bace sampe anda puas je. kalo agak2 dah bosan sila tglkan blog saya ni okey ? hahaha :) 1stly ada lah story ni. hahaha ibaratkan anda ada di tempat sya la ye ? hahaha ada sorg bdak bwh umu minat kan anda, 2thn muda. sedangkan kita dari mula dah anggap dia hanya adik dan tak lebih. hahah :)then ada lah sorg minah ni offer dy nak jd org tengah kami. rupa2nya ada udg disebalik batu. ohh so good lahh hah. padahal kau dah bepunya. baik dgn aku besebab lah ? gth lah. hahha (sorry aku rase geram lg kat bdk ni !) aku egt dy lah yg paling baik bole jd kawan , at the end dia tikam aku dr belkg (so BODOH) nseb lah aku tak tangkap cintan pun kat dy lg. (kalo anda yg berkenaan tu baca, haha jgn marah dan sorry saya akan pilih kwn yang betol2 kawn) hahaha XD bdk laki tu siap tunjuk msg ko kat aku lg tuh (kau selfish tak penah nak hargai perasaan aku ? sejak kblakangan ni aku tak amek tau pasal kau dan kak ct sebb aku suka kat ko) seee , ape hal lah ko nie kan ? hahaha dah la tak bgitu hormat dgn supervisor sendiri, sejak dari yg ko tanak wat keje yg diberi haritu and time ko tak ngaku ksalahn ko kat aku. sejak tu lah aku tak suke dgn perangai ko (dah naik kepala kan ) hahah :)

2.aku paling pantang kalo ada org yg cube2 cari kesalahan aku sdgkan aku sentiasa buat baik dgn dy. WTH ? haha ko tak sepatut nya jd ketua kalo perangai ko mcm ni tmpt  lama) cehhh ! 2mgu sblum aku resign aku sggup wat OT sbb tak cukup org. tp biler ak dah resign dy kata aku tak inform dy aku na bhenti then na thn gaji aku. ape bunguks sgt dy ni ? huh aku dah sebulan bgtau aku na bhnti cume ta tau bler nyee. hahaha kau siap offer aku naik office lg . byk saksi woo ! memg sakai ohhh. sabar la salbiah. grrrr kau tak sesuai lah jd ketua sbb kau tak reti na jge org2 kau. haha XD tolglah ubah perangai ye. kalo betol lah aku punye gaji kene than, hahah memg ko kne than lah dgn maki hamun bapak aku ye ? ko nak kann ? buat lahh. dgn HR2 skali kene nt. huh !

3.cerita gembira , hahaha finally saya keje di suatu tempat yang gaye mcm office. hahaha (memang la FRONT OFFICE ASSISTANT) pakai kot,. hahaha :) syok2. XD

4.2nd story yang best. hahahahaha hati ku berdebar2 skrg ni. hahaha benarkah ? hahaha wait n see story yang seterusnya. haha :)




honestly.
siti salbiah mohammad sahwani.
peace yo !
XD