Saturday, 21 May 2011

I MISS YOU ALREADY




I must have more tears than I thought
How could it be like this?
I let you go while smiling then
I’m not like other girls
I can’t be too cunning like them
I can’t meet anyone else
Because I can only think of you

You don’t have to listen to my nagging anymore
But you can’t become skinnier than you are now
Please make sure you eat

What should I do?
I keep missing you
I miss being in your arms already
I still like you, why did we separate?
Maybe you feel the same way I do
Maybe you’re also crying
I hope you feel pain just like I do
And come back to me again

You must be living like nothing’s happened
I can understand that
In a way, that suits you better
You said I was number one on your speed dial
Over time, it will be filled
By other girlfriends’ numbers

What should I do?
I keep missing you
I miss being in your arms already
I still like you, why did we separate?
Maybe you feel the same way I do
Maybe you’re also crying
I hope you feel pain just like I do
And come back to me again

WE used to spend the night talking (those stories)
You used to want to be with my always (that promise)
I tried to erase them, but it’s not working well

Foolishly, my tears keep on coming
Already, I want to go find you
You’re starting to forget me already
So why can’t I do the same?

No, you’re the same as me
Please tell me that’s the situation
Come back to me please, please come back
Stop hurting now
Just one day by my side

NEVER . LOSE. HOPE.

ketika menulis post yang terbaru ni.
aku tga menggigil kelaparan. >,<
HELP ME !
hahahahahaha :D
ketika ni jugak aku tegh teringat zaman kanak-kanak yg sangat indah dan takkan dilupakan.
ohh sahabat ku, kamu semua meningkat dewsa.
bakal meninggal kan ibu bapa untuk menuju ke alam yang lebih mencabar. wahh malam2 ni dah start berpuitis pulak.
pagi nt tepat kol 6.30 PAGI ,
MAIZURA IDAYU RAZAK
akan berlepas ke negeri orang, ayu ! buat yang terbaik utk masa depan dgn keluarga tau.
hahaha first time ak akan berpisah dgn kawan ak yang happy go lucky ni.
mcm mane la ak nanti kan ?
dah start bahagian sedih2 pulak. ishh sungguh tak patut !
papepon ak disini sentiasa akan mendoakan ko. huhuhu
23 mei pulak,
MAIZATUL FASIHAH ABU BAKAR N ANAS ASALEM,
jugak akan turut berperang ke peringkat yg lebih tgi,
huhuhu 
saya doakan anda semua berjaya dalam pertarungan setrusnya k !
satu je pesanan dari saya utk kalian semua.


okey ? :)

Friday, 20 May 2011

mereka bintang saya :)

wahh tak sangka kan masa bergerak dengan pantas.
tajuk post saya hari ini.
MEREKA BINTANG SAYA :)
alasan kukuh saya cakap cam ni sebb :

~mereka selalu ada apabila saya perlukan seseorg
~ ketika saya sedih
~ketika saya gembira
~ ketika saya sunyi
~ pembakar semangat ketika belajar
~ 100 % mengatakan mereka antara org yg terpenting dalam hidup SAL SAHWANI
selepas MAMA ABAH saya

huhu post ni khas untuk mereka sebab semua akan pergi mncapai impian mereka di peringkat yang lebih tinggi
(ape la yang ak mencarot ni, sebenarnya tade idea tp still na story pasal korg, haha :) )

jum tengok BINTANG SAYA !

maizura idayu razak
periang, gile2, kdg2 suka wat saya geram
fyi dy teman sejak saya dalam perot.
huhu :)
adik saya.

mohd anas asalem
adik saya
huhu gambar ni katanya gmbar dapat cahaya keimanan, yerlah :)
dy ni salu wat saya geram, n salu bagi kata2 semangat ketika study.

maizatul fasihah abu bakar
dak ni best kalo beborak :)
salu happy mcm ayu gak.
adik saya jugak.

norasihkin shaharuddin
my best friend
paling best, sungguh.
hahaha walopun salu gaduh, itu la yg eratkan kami. :)
dy KEMBAR TERBALIK saya.
sebb bufday dy terbalik bufday saya. haha
8.7.1992



UNTUK KAMU <3



Smile stops when we close the lips. 
Dreams ends when we open the eyes.
Love ends when we stop believing
But frndship ends wen we stop Disturbing...
so this message is just to disturb u...
good day my friend...

I love two things, a rose and you. A rose for a short while, but you the rest of my life


Sunday, 8 May 2011

A.S.F.I hari ibu. :)

haloo halooo haloo
annyeong
 huhuhu
assalamualaikum
kami bersambung balik pada cerita kami di bawah.
hahaha
SELAMAT HARI IBU
IBU RAHIMAH, IBU ROKIAH, IBU AZIAN, IBU NO'ORAINI
tapi sayang IBU AZIAN tak dapat nak join kami hari ni sebb die ada kat kelang.
so anak dy la kne ganti. huhu
sebelum stat cerita meh sini kami nak kenalkan ibu-ibu kami yang tersayang ni. huhu
(termasok maizatul fasihah sebagai wakil kpd IBU AZIAN)
jgn mara ye shiha :)

IBU-IBU KAMI

ni kek kami beli kat PISTACHIOUS. comel ta ?

 ibu ku ROKIAH
tgk gelgat ibu-ibu kami yang agak terkjut dgn kjutan ni.
huhu minta ampun terpaksa wat anda sume merajok dgn kami
(EHH BDAK BJU HITAM NI WAKIL MAK DY TAU. HUHU IBU AZIAN)

IBU AYU. RAHIMAH

IBU NO'ORAINI. MAK IKIN

JOM START CERITA
huhuhu

wahh excited punye pasal. kol 6 ak dah bgn na masak2. kol 6.30 dah g rumah ayu n ikin. suh dorg bgn. fasihah pulak fone ta berjawab. ishh rupe nye dy tido lambat semalam. sebok dating. hoho pastu kami men tumis2. dalam mase yang sama ikin dgn aku sempat lagi dok mengimbas mase kecik kecik dulu.
huhuhu DULU DULU KAMI MAEN MASAK MASAK BERSAMA SAMA, LA NI KAMI MASAK BETOL2 BERSAMA BERSEMPENA DENGAN HARI IBU. HUHU
percaya tak ? ayu tukang masak. haha dy excited gler lepas kaka dy ckap maknan tuh boleh tahan. wahh hepi dy ohh. meh cni tgk bukti dy masak






hodoh nye. haha ada hangit ohh. :))

haha macam macam ohh.
hahhaha sharp kol 9.30 para ibu masok umah ikin na makan
masih tatau ape yang berlaku time ni.
ktorg bkk lagu AYAH DAN IBU DARI SUDIRMAN
pasto ikin pulak nyanyi lagu selamat hari lahir versi hari ibu.
hahaha sume melangkah masok sambil tertawa.
ohhh tidak cik rahimah dah na nanges.
ohhh ak taleh tgk twus lari ke tingkap. sayu kot tgk muke dy.
huhu dy tertipu dgn kami. 
segala nya hanya utk ibu ibu kami.
:))

ni sume gambar2 kami yg lain2.
taleh na cter byk. nt jd cam novel kang. huhu

mereka tatau pape lg. huhu :)

haha ni paling lawak ohh. ta tahan gler.
ktorg wat 10 saat kat kamera tuh. ida ckp ta nmpk.
ktorg sebok ke sana sini. yg hebat skali. ayu la.
PALI PALI PALI !
<3


DY yg tersayang. <3


haha thx tok idat sbb tolg capt gambar kami.
huhuhu

family bahagia. :)

hahahah tunduk sikit. :)

A>S>F>I

SAL AYU IKIN (SAI)

sal ira mama

ikin cik ani kak muni ida

alah cik rahimah ayu mai

p/s : hari yang paling best. haha sekarang ni (5.32 pm) AYU N IKIN WAT KEJE GLER. MENARI LAGU RING DING DONG. hahaahaha korang korang. thx atas sume kerjasama yang diberi. huhu walaupun berjauhan persahabatan kte akan tetap kekal. huhuhu 
TO : MAIZURA IDAYU
        belajar lah rajin rajin ye kat UITM N9 tuh
        ktorg akan rindu kan ketawa giler ko tuh. hahahaha jgn marah.
        




Saturday, 7 May 2011

di sebalik takbir hari ibu A.S.F.I

hahaha nak tau A.S.F.I tuh sapa ?
                                                                             
AYU
IBU : RAHIMAH

SAL
IBU : ROKIAH

FASIHAH
IBU : AZIAN

IKIN
IBU : NO'ORAINI

HEMMM assalamualaikum.
huhu na tau sumthing, sok HARI IBU !
kami ada plan sumthing utk ibu2 kami. haha
last2 minit ohh. bajet pon ta byk. skadar mee gorg kek n nuget. haha
byase la ta kje kan? huhu macam macam.
haha semalam rancg lepas ak BALIK DARI SEKOLAH,
kami nak g bli barg, alih2 tak jadi pulak. ishh sabor jela. sume angkara tade trnsport. huhu
dah tuh ak pon update je blog. aleh2 dgn baju skola ta tuka, dorg suh cpat.
sebb mase dah suntuk, ak dak paling kelam kabot.
ak nek moto dgn AYU. 
ushh SERAM AKU OHH ! hahaa

ushh budak ni bawak moto.
isshhhh TRAUMA AK OHH. hahaha
hampir2 na kne langgar kereta.
yg mase ni kami otw balik dari NSK.
dasyat kan?
sampe org dalm kte tuh dok perhati kan je. serammm
dah sampe umah, ayu gn ikin na kuo g bli KEK !
ak dahh bkak tudung skali, dorg suh trun ikot skali sebb ad moto dah. ishh
kelam KABUT la AKU. 
first2 g WWM.
teman macek ayu li beg,
hahaha 21 ni dy na masok UITM N9.


kami beli kek kat kedai PISTACHIOS.
ak tatau la ejaan dy macam mane. hehe slamber je kan.
sepnjg perjalnn mcm2 jadi.
ak yg nek moto dgn ikin ni pon KENE KEJAR DENGAN ANJING.
menjerit2 aku ohh. haishh TAKOT2.
haha kami sampe umah kol 9 malam macm tuh.
sampai2 umah tersempak mak ayu.
haha acik RAHIMAH merajok dgn anak dy.
huhu (MAK ORG LAIN SEBOK2 TOLG, MAK SENDIRI ???)
haha acik tatau kami sume bersusah payah utk jamuan ringan for ibu ibu kami yg tersayang.
hahahahaha novel ni akan besambung esok dgn gmbar2 dari JAMUAN HARI IBU A.S.F.I
huhu adakah airmata akan mengalir ?
adakah berjalan lancar segala nya?
insyaALLAH. :)




P/S : AMPUN MAAF JIKA TERSALAH EJA. :)

p u i pui p u i

haha knp tajok dy macm ni ehh? haha ni sume sbab NUR SYATILA YUSOF a.k.a pngerusi klab ni.
haha banyak yang indah terjadi di antara kami ketika kami di bangku persekolahan SMKZR1.
haha kami ni banyak persamaan jugak la walaupun kadang-kadang ANGIN kami lain2. adat la kan PERSAHABATAN. mcm2 halgan yg akan tejadi.GADUH, MERAJUK, TERSENTUH, sume tuh ada kat dalam kamus PERSAHABATAN PUI PUI PUI. haha korg na bace kesah kami lg. bkk la (TILAYUSOF.BLOGSPOT.COM)

ni lah kami.
haha tgk la ni. mcm2 ragam kan?

itulah hebatnya kami. :P
dalam ni ada member kami yang tade. hhaha
sebb dorg balik kg.
AZ ADHIBAH N MUNIRAH.
ohoii.
meh sini ak na story tentang dorg. korg na dgar tak? (harus bace !)

TILA - bdak ni kan salu cari pasal dengan ak. geram gler kalo mesej gn dy. bahkan bler ak jmpe skali pon dy ske ski na perg mulut dgan ak. haishh andai ak le cili mulut dy (HAHA TILA JGN MARA YE ). dy yg kai tudung hitam bju putih. (heh ko kutuk ak kan kat blog ko. ishh mane ada bger n pizza dah, now na cari CIKGU. haha)
IKIN - ikin ni kawan baek ak dari kecik lagi. heh kin kte ad gambar mse kcik2 kan? ak nak. haha sebab kte COMEL time tuh. huhu dalam kelas dulu ak salu duduk dgn dy. tak penah na pisah. huhu yg paling comel n nak wat ak gelak bler mengimbau mase lampau ialah. . . . jeng jeng jeng. bler ktorg bgaduh. ak salu jarak kan meja ak gn dy. haha jaht kan? tak pon ktorg men tolak2 tgn sebb dy ni KIDAL. huhu then kalo kat rumah pulak ak suke text dy ( KO TGA WATPE? DAH MAKN? MINUM? MANDY? ) haha padahal ruma ta sampe selangkah dah sampe dah. (sadis kan?) dy yg kai bju merah tudung merah kai spek. :p
FARA - haha dak ni suke wat ak jeles sbb mama sayng dy lebih ohh. dy gn AM. ishh sebb mke dy same mcm cousin ak ank buah kesygn mama. haha dak ni dulu aktif gler. study pun sama gak. kami bersaingan dgn sihat tau. thn last kat SMKZR1 dy kapel gn ATLIT SEKOLAH. (jgn mara fara) huhu. kdg2 suke wat lwak gak la. hee :)) mantan ketua PSS. dy yg kai bju putih tudg ungu.
NADOT - dy ni dulu. berat dy. fuhh ringan gler. sama mcm ikin. tp now, hahaha dah naik ckit (dalam 2 3 kg ) haha nad jgn marah yeah ! dy dak paling pandai antara ktorg. fuhh susa kot na kalah kan dy. ishh dy kapel gn sorang mamat cina ni dulu la. bgus sgt sbb 2 2 pandai. haha n na tau sumthing ta? dy punye mulut. besh giler. lazer siott. makan dalam ohh. hehehe dulu la. sekarang ak tatau pulak. :P dak yg kai tudg itam bju merah.
MUNIRA - haha minah ni pulak paling popular dalam group ktorg. DASYAT. salu nye dak MTD haha. jgn mara mun. ak kenal dy dari tadika. haha same2 dok kat kelas 3OPAL mase kat SKTSR. huhuhu dy comel gak la. (jgn persan lbih2 tau, nt comel ko ilg) hahaha
AZ ADHIBAH - ak tanak cter pasal dy ni. haha sebb older post ak dah penuh muke dy. haha dah penat nak taip ohh. panjg sangat la. hahaha
gmbar MUN n AZ nt ak upload k?
huhu lucu kan?
:P
hah dalam ni ada gmbar mun. korg cari la ye. haha ni la persamaan kami
minat utk ceburi bidang seni mempertahankan diri. gambr ni bersama cgu SHAM.
PERSATUAN SENI SILAT SENDENG MALAYSIA (PSSSM)

JUM USHA GAMBAR2 KAMI YG LAIN :)

Ohh nidia and anak buah dy.
sori beb ta cter. panjg sgt nt. 
:P

ikin bakal ibu mithali.
wahhh sok hari ibu.
SELAMAT HARI IBU 
utk sume ibu2 di seluruh DUNIA.




musuh a.k.a kwn rapat
haha no ak dgn dy pon dkat2 je.
haha

comel je dy tidoo. :p


tila kepit2 mcm pgantin perempuan je.
haha


ni la fara. toink toink. :p


muke POYO !


HAHA lwk ohh mke ak. ishh.
time bufday fara . 


ni team dak2 silat. haha
mase cgu SHAM blnje KFC.
egt lagi ta?


peace. :P


haha ni lah geng PSSSM SMKZR1.
rindu kalian.

p/s :sori kpd sape yang ak ta mention name. lain post ak cter lagi keh.
beb komen2 la ye. haha cari je post coment. tau2.
ak sayang korg. wekkk :P