Sunday, 26 June 2011

R E A L I T I K E H I D U P A N :)

hahah tajuk post ak ni agak berbeza dari tajuk2 post sebelum ni. mungkin ada something yang berlaku kat aku membuatkan ak mula sedar tentang REALITI SEBUAH KEHIDUPAN. tak semua dapat jalani kehidupan mereka dengan senang. hemm ini lah adat kehidupan. jika kita ingin sesuatu kte perlu lakukan dengan bersungguh2 dan disamping itu serenh dekatkan hati kiter dengan ALLAH. ada jugak kejadian yang menimpa ak memerlukan sokongan dari orang lain utk menceriakan ak kembali. hemm dari kes ni ak dah dapat tahu satu perkara yang teramat penting. iaitu SAHABAT. mereka lah yg paling memahami. wat mase sekarang ak kenal bermacm2 jenis shabat. ada yg sentiasa ad disamping ak. ada yang hanya berteman dan rapat kerana inginkan sesuatu seperti teman dikala sunyi. ak lebih gemar bercerita tentang sahabat2 yang sering berada disamping ak. macm post2 lama ak. penuh dgn muka dorg. tp still ad kwn2 yg tertinggal. tp jgn iso korg sentiasa dalm otak ak. hahahaha yang paling ak ta gemar ak sering dengar ada kawan ak ckap mereka yang ada kawan kawan baru akan melupakan kawan lama. ahah betol ka ? atau bkan? tuh terserah kepada diri individu. ada yang mungkin tidak kisah tentang sahabat mereka itu. atau sebalik nya. wahh tamat pasal sahabat. sekarang bkk topik pasal FAMILY. hemm sori ye. memg kat sini lah tempat ak na lepaskan geram ak. ahh lagi2 thn ni ak STPM. grrrr ~~
family ak mungkin ta sebahagia family2 korang, ada ketika benda2 mcm ni ak sering fikir sampe ak tension dan menangis. ak still rase sampe sekarang. mungkin ada yang kate jgn terlalu fikirkan perkara ni. hemm ak bukan tanak fikir tp ni FAMILY ak. org sentiasa ada dkat dgn ak. n kepada rakan2 yang sering kate ak busy n susa na luang kan masa dengan korg. ak mintak ampun terlebih dahulu. ak mungkin tak dapat luang mase byk dgn korang kerana ak masih berada dalam perhatian family ak. ak harap korg paham. ak bkn ape hanya na menerang kan situasi sebenar kehidupan ak agar korg paham dan tidak membuat andaian salah hingga menyebabkan persahabatan kita terganggu. kepada yang telah mengetahui masalh ak. JUTAAN TERIMA KASIH SAYA UCAPKAN KERANA SANGGUP MENDENGAR TANGISAN KAWN MU INI. ahaha n snngup menyimpan segala rahsia. terima kasih. kepada sesiapa yang terasa. terlebih dahulu ak na ckp. ak minta maaf. ak bkn sengaja. ni lah realiti kehidupan. ahahahaha :)

No comments:

Post a Comment