Sunday, 4 September 2011

D A E B A K !!! ^_____^

gler menarik ape yg dah terjadi semalam (3 september 2011)
actually rancang nak keluar dalam kol 11am sebab tiket wayang murah kat WWM (rm9 bwah kol 12)
hahaha skali rancg2 punye gmpak ada pulak yg baru na mandi kol 1045am (yg aku dah semangat ciap2 nak g dah) ishh ape la nasib kan cimangat sangat. (dlm pada masa yg sama ikin belum balik dr kubur lg) huhu alih2 tangguh sampe kol 12.50 baru sampe sane. nasib ada sorg membe yg baek hati belikan tiket dulu (KAMI TGK CTER HANTU BONCENG) hahaha sampe2 sane sempat lg round2 FOS cari baju macek ayu. haha belek2 je. dah tuh gerak lah jumpe dan kat foodcourt. wah dah na masok panggung da ni (sit kami nun dibawah sana C19-C22) na wat camne rame sgt na tgk cter tuh. hahaha FUn gak lah. tp bler terkejut. hahaha ayu jadi mgse. huaaaaahahaha sape suh dok sebelah ak . huuu ad 1 part tuh ak cuak sampe ckp ak nak balik uma. hahaha kelakar sgt. huuuu keluar2. sume muk akelaparan trus serbu POPEYE. mase mkn tuh ada kjadian yang amat memikat hati (hahah bodoh sangat) aku dipermainkan. ayu lah ni. mule2 pasal jem strawberi, then tempat sos. bnda tu ketat. taleh tekan, bler ayu suh pusg mcm paip ak pon pusg. bpk ahh sume nmpk. glo ! hahaha sgt malu kot. last2 ayu amek sorg2. haha pas mkn tuh, ktorg round2 cari baju. lame gler. dah na dkt kol 5 dorg baru lah nak beli . haha then g jj (mase tuh hujan lebat kot) hohoho g naek teksi. hahaha dalam tksi ni pon ada gak kejadian lawak. hahahaha dan dan. senget sangat. hahaha dy mak dy kol. then dy sandar lah kpale dy. skali yg sandar kepale tuh tercabot. hahaha pacek teksi tuh ckp kepala dy BERAT! hahaha sengal ja. ak dgn ayu gelak tak henti2 kot. mase keluar pulak dy dpt pesanan dr pacek teksi tuh. (JAGE DORG BAIK2) haha tpakse lah tgu pacek tuh bla baru ktorg masuk jj. mase na lintas tuh. dan dah pesan jgn lari. tp ak dgn ikin lari. ayu jalan je. tga syok lari selamatkan diri dari hujan, boleh pulak beg kertas kin (I LOVE TEE TOO) tercabut kat tga jalan. paling kelakar nye, dy boleh pulak lari trus je biakan (katenye ak ada kat belakang sbb tuh dy biakan) senget gler kot. mase tuh ak cm blur2. ak bhenti na tgu dy amek, skali dah tgk dy laju je. ak pun undur ckit amek beg tuh. memg chot lah kin ni. huhu mcm2 lagak. haha mase tuh ktorg memg tak dapat cari salah ayu lg. dalam kol 8 ktorg gerak balik sbb ada open house kat uma mai n yong. haha disebabkan kat jj tade teksi, ktorg pun menapaklah g lrt. dah naik teksi syok beborak. dah sampai simpg 4 nak masok flat. ktorg dga bunyi hon kereta polis then lampu biru kete tuh. yg ktorg kat blkg dah klmkabut nak keluar. marah2 suh bayar cpat, haha dah keluar tuh bole pulak ak ta tutup pintu teksi. mase melangkah keluo ktorg nmpk ad sorg pacek polis ni pgg pistol tp pnjg skit. giler na tercabot jantong ak kot. memg gler. dah lah muka dy bengis kot. dah tuh dy jalan masok kete tu balik. dy wat u-turn. mase ktorg na lintas ikin n ayu nmpk pacek tuh senyum2. memg bangang lah ak ckp. ktorg dah takot dah kalo2 pcek tksi tu pnjnyah ke ape. ngek ! haha dah naik rumah. ayu tuka seluar, yg laen letak beg. mase ni ak tau ayu punya lawak. hahaha dy naek umah ak. dy tnye 'mak ko tak marah balik lmbt' ak ckp 'taj sbb ak ckp g jaln2 raye' haha sekali dy gelak kuat. ak egt dy gelak sebb alasan ak. ak pandg bawah tgk dy pakai kasot sebelah lain2. sengal gak kwn ak ni kan? hahaha KONFIDEN. :) memg lawak sangat kot hari ni. huhuuu pastu bercerita dgn mai n yong. dorng gelak ohh. hahaha papepon ak ase best sgt hari tu. DAEBAK ! thx to dan, cik KRISMIS, cik PENG. hahaha :)

No comments:

Post a Comment