Sunday, 23 October 2011

hari terindah adalah hari bersama mereka :)

wahh graduation dah selamat di jalan kan pg tadi dan berakhir tpat kol 1.30.
riang ria hari ni akan tersemat dlam diri semua yang turut menjayakan majlis hari ni,
apepon hari ni mcm mcm gelagat yang mencuit hati semua orang.
walaupun aku dibuai perasan MENGANTOK. terpaksa bukak mata luas-luas utk turut sama2 ceriakan majlis tuh.
belum start majlis tuh, darah gemuruh tak mai lagi, bler sampai hotel VISTANA, sume pakat sibuk bergambar. kami pun mcm tuh jgk. al maklum lah sampai awl. kene tuggu beratus2 org lg, haha (pdahal nye sikit ja tak sampai 2rat. )
fyi : aku dapat cabutamn betuah tp .... (HADIAH TU AK BAGI BABY IRA ) haaha
yang paling untung skali AZLINA ZALI lah, huhu dapat hamper.
member lain cm sedih tak pat cabutan bertuah tp KAMI DAPAT HAMPER TEMPAT PERTAMA GAME MENCARI HATA KARUN. hhuhuhu dapat lah bwk balik hadiah.
(dalam permainan tu kami siapkan tak sampai 1 minit. hebat kan ?
SAIFUL harini dy wat tarian india, walaupun tak egt step, dy lah paling sensasi masa fashion show tau.
(go saiful go ! all the best 4 stpm, bygkan jwb exam mcm ko tga hafal step tarian)
huhu
lagi 2 orang mamat ni pulak ( SOUFIKH N ASYRAF )
dilanda kebosanan sampai ada idea gila nak jadi bodyguard bdk fashion show.
tapi sebab si UP lah SIR KARTHIK gelak besar. huhu
kata asyraf (aku pelakon yang hebat kan ?)
gelabah giler kan ?
makanan harini paling ternaik, sedap sangat,
tp paling terkilan. hemm tak dapt nak bergambar dengan cikgu kesayangan kami,
PUAN ROSNANI. <3

ni antara gambar - gambar yang menjadi kengan :)

kami bersama cikgu shue :)

bersama sama sir karthik and cikgu shue :)

ini dia gadis ayu pra-u senior

budak laki yg hanya ada dalam kelas kami :)


amy sal az alyn <3

kusyuk aku mendengat encik emir berucap :)


saiful fatiha sal az pavhi alyn haslina


kami besama puan zurina

ni madam kami . madam no :)

aku melukut di tepi tangga. haha :)


No comments:

Post a Comment