Sunday, 8 May 2011

A.S.F.I hari ibu. :)

haloo halooo haloo
annyeong
 huhuhu
assalamualaikum
kami bersambung balik pada cerita kami di bawah.
hahaha
SELAMAT HARI IBU
IBU RAHIMAH, IBU ROKIAH, IBU AZIAN, IBU NO'ORAINI
tapi sayang IBU AZIAN tak dapat nak join kami hari ni sebb die ada kat kelang.
so anak dy la kne ganti. huhu
sebelum stat cerita meh sini kami nak kenalkan ibu-ibu kami yang tersayang ni. huhu
(termasok maizatul fasihah sebagai wakil kpd IBU AZIAN)
jgn mara ye shiha :)

IBU-IBU KAMI

ni kek kami beli kat PISTACHIOUS. comel ta ?

 ibu ku ROKIAH
tgk gelgat ibu-ibu kami yang agak terkjut dgn kjutan ni.
huhu minta ampun terpaksa wat anda sume merajok dgn kami
(EHH BDAK BJU HITAM NI WAKIL MAK DY TAU. HUHU IBU AZIAN)

IBU AYU. RAHIMAH

IBU NO'ORAINI. MAK IKIN

JOM START CERITA
huhuhu

wahh excited punye pasal. kol 6 ak dah bgn na masak2. kol 6.30 dah g rumah ayu n ikin. suh dorg bgn. fasihah pulak fone ta berjawab. ishh rupe nye dy tido lambat semalam. sebok dating. hoho pastu kami men tumis2. dalam mase yang sama ikin dgn aku sempat lagi dok mengimbas mase kecik kecik dulu.
huhuhu DULU DULU KAMI MAEN MASAK MASAK BERSAMA SAMA, LA NI KAMI MASAK BETOL2 BERSAMA BERSEMPENA DENGAN HARI IBU. HUHU
percaya tak ? ayu tukang masak. haha dy excited gler lepas kaka dy ckap maknan tuh boleh tahan. wahh hepi dy ohh. meh cni tgk bukti dy masak






hodoh nye. haha ada hangit ohh. :))

haha macam macam ohh.
hahhaha sharp kol 9.30 para ibu masok umah ikin na makan
masih tatau ape yang berlaku time ni.
ktorg bkk lagu AYAH DAN IBU DARI SUDIRMAN
pasto ikin pulak nyanyi lagu selamat hari lahir versi hari ibu.
hahaha sume melangkah masok sambil tertawa.
ohhh tidak cik rahimah dah na nanges.
ohhh ak taleh tgk twus lari ke tingkap. sayu kot tgk muke dy.
huhu dy tertipu dgn kami. 
segala nya hanya utk ibu ibu kami.
:))

ni sume gambar2 kami yg lain2.
taleh na cter byk. nt jd cam novel kang. huhu

mereka tatau pape lg. huhu :)

haha ni paling lawak ohh. ta tahan gler.
ktorg wat 10 saat kat kamera tuh. ida ckp ta nmpk.
ktorg sebok ke sana sini. yg hebat skali. ayu la.
PALI PALI PALI !
<3


DY yg tersayang. <3


haha thx tok idat sbb tolg capt gambar kami.
huhuhu

family bahagia. :)

hahahah tunduk sikit. :)

A>S>F>I

SAL AYU IKIN (SAI)

sal ira mama

ikin cik ani kak muni ida

alah cik rahimah ayu mai

p/s : hari yang paling best. haha sekarang ni (5.32 pm) AYU N IKIN WAT KEJE GLER. MENARI LAGU RING DING DONG. hahaahaha korang korang. thx atas sume kerjasama yang diberi. huhu walaupun berjauhan persahabatan kte akan tetap kekal. huhuhu 
TO : MAIZURA IDAYU
        belajar lah rajin rajin ye kat UITM N9 tuh
        ktorg akan rindu kan ketawa giler ko tuh. hahahaha jgn marah.
        




3 comments:

  1. hehe... test komen2... haha happy mother's day sume ibu2... hahaha :D

    ReplyDelete
  2. hahaha..sweet2.. isteri sye ngah wat ape la tme korg memask tu an??hee~

    ReplyDelete
  3. haha isteri yb sedg enak tido sbb kalian diner hgga ke pg.
    :P

    ReplyDelete