Friday, 20 May 2011

mereka bintang saya :)

wahh tak sangka kan masa bergerak dengan pantas.
tajuk post saya hari ini.
MEREKA BINTANG SAYA :)
alasan kukuh saya cakap cam ni sebb :

~mereka selalu ada apabila saya perlukan seseorg
~ ketika saya sedih
~ketika saya gembira
~ ketika saya sunyi
~ pembakar semangat ketika belajar
~ 100 % mengatakan mereka antara org yg terpenting dalam hidup SAL SAHWANI
selepas MAMA ABAH saya

huhu post ni khas untuk mereka sebab semua akan pergi mncapai impian mereka di peringkat yang lebih tinggi
(ape la yang ak mencarot ni, sebenarnya tade idea tp still na story pasal korg, haha :) )

jum tengok BINTANG SAYA !

maizura idayu razak
periang, gile2, kdg2 suka wat saya geram
fyi dy teman sejak saya dalam perot.
huhu :)
adik saya.

mohd anas asalem
adik saya
huhu gambar ni katanya gmbar dapat cahaya keimanan, yerlah :)
dy ni salu wat saya geram, n salu bagi kata2 semangat ketika study.

maizatul fasihah abu bakar
dak ni best kalo beborak :)
salu happy mcm ayu gak.
adik saya jugak.

norasihkin shaharuddin
my best friend
paling best, sungguh.
hahaha walopun salu gaduh, itu la yg eratkan kami. :)
dy KEMBAR TERBALIK saya.
sebb bufday dy terbalik bufday saya. haha
8.7.1992



UNTUK KAMU <3



Smile stops when we close the lips. 
Dreams ends when we open the eyes.
Love ends when we stop believing
But frndship ends wen we stop Disturbing...
so this message is just to disturb u...
good day my friend...

I love two things, a rose and you. A rose for a short while, but you the rest of my life


2 comments: