Saturday, 21 May 2011

NEVER . LOSE. HOPE.

ketika menulis post yang terbaru ni.
aku tga menggigil kelaparan. >,<
HELP ME !
hahahahahaha :D
ketika ni jugak aku tegh teringat zaman kanak-kanak yg sangat indah dan takkan dilupakan.
ohh sahabat ku, kamu semua meningkat dewsa.
bakal meninggal kan ibu bapa untuk menuju ke alam yang lebih mencabar. wahh malam2 ni dah start berpuitis pulak.
pagi nt tepat kol 6.30 PAGI ,
MAIZURA IDAYU RAZAK
akan berlepas ke negeri orang, ayu ! buat yang terbaik utk masa depan dgn keluarga tau.
hahaha first time ak akan berpisah dgn kawan ak yang happy go lucky ni.
mcm mane la ak nanti kan ?
dah start bahagian sedih2 pulak. ishh sungguh tak patut !
papepon ak disini sentiasa akan mendoakan ko. huhuhu
23 mei pulak,
MAIZATUL FASIHAH ABU BAKAR N ANAS ASALEM,
jugak akan turut berperang ke peringkat yg lebih tgi,
huhuhu 
saya doakan anda semua berjaya dalam pertarungan setrusnya k !
satu je pesanan dari saya utk kalian semua.


okey ? :)

No comments:

Post a Comment