Saturday, 11 June 2011

P A I P A I R B O C O R :)

HAHAH sangat kelakar tpoik ni biler ak teringat kembali reaksi mama selepas dapat tau paip air flat ni bocor. haha aku pon naek kelam kabot sebb BAJU SEKOLAH tak basuh lagi. terok kan perangai ak? dua minggu cuti pun basuh baju lambat2. haha memg ta sesuai kawen awl2 kalo perangai macm ni. huhu dua minggu lepas kejadian yang sama jugak jd kat flat ni. dorg kate seminggu air tade. then kene amek air kat tong yang di sediakan oleh dbkl tok ktorg. grrr jatuh maruah ak beb. haha papepon selamat la ak ada kat PERAK mase tuh. hahaha cerita yeye je ak ohh. then mase ak balik kat kl balik. time tuh baru 4 hari air tade, so ad 3 hari lagi la kan ? tp ak ase bertuah sangat mase ak balik tuh air tiap2 mase ad. haha bertuah kan ak ? huhu cerita ni besh ke ? huhu kepada sesiapa yang selalu buang mase korang bace blog ni. thx sangat2 tau. huhu ak sebenarnye ada rase teringin nak wat cerita cinta pendek heh. dalm perjalanan nak wat. huhu nt ak bg kwn ak bace lu. agak2 kalo seronok ak akan post kat blog ni. huhu pape pun thx yo ! :) post akan datg mebi aku akan post pasal aktiviti harian ak kot. huhu kalo lame ta post tuh. hemm bz la kot STPM. huhu 2 hari lagi result MUET keluar. grrr DOAKAN AK. :)

No comments:

Post a Comment