Sunday, 4 September 2011

hari raya A.S.F.I :)

oleh kerana hari ni hari terakhir kami bersama - sama ( haha ayat skema sebb esok TRIAL STPM PAPER BM) aduhhh ak tak study sgt kot. 50% ja. ohhh tidak. hari ni ad OPEN HOUSE kat rumah ikin. hahhahaha aku memg mcm PELAHAP kot td. hoho mkn tak egt dunia dah. hoho ^0^ harini mak ikin masak laksa. aku punye taste sama dgn mai. dah lame cari laksa utk hari raya. baru harini ak jumpa. hahahaha ayu sibok sgt harini sebb dy kene balik dah. ikin lak dalam kol 4 baru grak balik. then mai pulak balik malm ni lpas mgrib. ohhh tidak . AKU KEMBALI KESEORANGAN BALIK. ishh. papepon sume nek cuti je ada pekse besaq. ohh WISH WE GUDLUCK  hahaha. ni gambar2 kami. AKU PILIH YG COMEY JE TAU . :P
^_______________________________^





No comments:

Post a Comment